Sjan en Evert

Sjan en Evert heb ik 16 weken lang mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl. Samen hebben we vooraf ons doel omschreven als gewichtsverlies door gezonde voeding.

En wat hebben we een mooi resultaat behaald.
Sjan is 9.4 kg afgevallen en Evert 18.5 kg! Fantastisch!

Tijdens deze 16 weken zijn we als eerste aan de slag gegaan met de voeding. Door een eetdagboek bij te houden zijn Sjan en Evert heel bewust gaan worden van hun dagelijkse voeding. Ik heb iedere week mee gekeken en soms wat aanpassingen gedaan. Sjan en Evert hebben kennis opgedaan van gezonde voeding, zodat ze nu gezondere keuzes kunnen maken. Daarnaast heb ik ze geleerd hoe om te gaan met verjaardagen en feestjes. Ook de frietdag zit nog steeds in hun voedingspatroon. Feestjes, frietdag en verjaardagen het kan en mag allemaal, als er maar een goede balans is.
Bewegen of sporten, het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Samen heb ik met Sjan en Evert gekeken wat haalbaar is en wat vinden ze leuk om te doen. We hebben samen een beweegplan gemaakt en die wekelijks geëvalueerd. Kijk eens waar jullie nu staan. Jullie wandelen erop los, Nederland in beweging of even lekker op de fiets en ik vergeet bijna jullie visdag dat is tenslotte ook een sport 😊
Ik zal het wekelijkse overleg bij jullie thuis of via WhatsApp video missen op de woensdag. Ik ben erg trots op jullie en weet zeker dat jullie op een duurzame manier een aantal van jullie gewoontes hebben veranderd!

Neem Contact op

Wil je vrijblijvend (online) kennismaken of heb je vragen? Neem contact op!

Contact