Wie ben ik?

Hi, ik ben Jennifer en ben geboren op het eiland Java in Indonesië. Mijn Indonesische naam is Lauti wat zee betekent. Ik hou van de zee en het strand en wanneer ik daar ben denk ik dan ook altijd eventjes aan mijn biologische familie en mijn geboorteland.
Sinds mijn babytijd woon ik al in Nederland. Ik ben Nederlands opgevoed in een klein dorpje in Gelderland. Hier in Nederland voel ik mij helemaal Nederlands, maar zodra ik met één been het vliegtuig uitstap op het vliegveld in Indonesië, voel ik mij wel weer een echte Indonesische. “Best of both worlds” zullen we maar zeggen.

Ik woon samen met Sam, onze zoon Jimmi en onze allerkleinste van het gezin, hond Pip.
Even een greep uit onze favoriete gezamenlijke activiteiten waarvan wij als gezin genieten:
Lekker op de mountainbike mits het minimaal 20 graden is voor mij, ik ben een mooi weer fietser. Het niveauverschil en angst spelen hierbij altijd wel een grote rol. De helft van de tijd moeten zij wachten op mij totdat ik weer een keer half gillend die berg afkom.  Zijn we op een strand, dan spelen we altijd een tennistoernooitje (niemand kan dan tegen z’n verlies, dus altijd goede sfeer).
Op vrijdagavond spelen we graag een potje scrabble of toepen onder het genot van een lekker hapje en drankje. Op zondagen zijn we vaak lekker lui, vooral Jimmi en ik dan komt echt de Indo kant naar boven Tidur tidur (lekker luieren), ik hou ervan!
Sinds vorig jaar heb ik op vakantie voor het eerst ook een hengeltje uitgeworpen en wat uitleg gekregen over de vissoorten, het visvoer en welke hengel je voor welke vis moet gebruiken, dus ja ja ik hoor er nu ook een beetje bij. Maar of het uiteindelijk een gezamenlijke activiteit wordt…
Wie weet dit jaar ook een keer meespelen met een pot Warzone op de PlayStation maar daar wordt denk ik niemand blij van.

Nou, dat was even wat informatie over ons gezin.

Maar wie ben ik nog meer?

Naast mijn bedrijf SENANG GEZOND werk ik als secretaresse bij het CPO. Het CPO is onderdeel van de Radboud Universiteit en verzorgt Post Academisch Onderwijs aan Juristen. Inmiddels werk ik daar alweer 14 jaar. Terwijl ik dit typ denk ik… dat is echt al een hele tijd!
In deze 14 jaar heb ik veel geleerd, veel werkervaring opgedaan natuurlijk, maar ook een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.
Naarmate ik ouder wordt, kom ik steeds meer bij mijn persoonlijke ik. Wie ben ik nou echt? Wat vind ik belangrijk in mijn leven? Waar word ik gelukkig van? Het bleef maar in mijn hoofd rondcirkelen, dat ik naast het CPO nog iets heel anders wilde doen. Wat zou ik nog willen bereiken?
Ik word dus echt serieus gelukkig van gezond eten. Pas vroeg iemand mij nog, eet jij altijd gezond? Uuh ja eigenlijk wel omdat ik daar ook echt van hou. Ik voel mij daar gewoon heel prettig bij. Het is voor mij ook een hobby, ik vind het gewoon leuk om daar mee bezig te zijn, dingen opzoeken op het internet, zelf recepten ontwikkelen, uren in de keuken koken en bakken.
Gezonde ontbijtjes of tussendoortjes zijn mijn favorieten om te maken. Dus waar ik mijn meeste geld aan uitgeef is de laatste jaren niet meer aan schoenen, maar aan eten.
Mij maak je gelukkiger met een goed gevulde gezonde salade of een broodje met gegrilde groenten dan met een bak friet. Maar ik eet ook heus weleens chips of chocolade, “no worries”. Ook hou ik van een lekker wijntje, gin-tonic of een lekker likeurtje. Het liefst in combinatie met een zomers festival.

Waar ik ook happy van word is Crossfit, je kan mij dan ook regelmatig in de box vinden. Crossfit is heel divers, kort samengevat is Crossfit een combinatie van fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek.
Dus even terugkomend op de vraag, waar ik gelukkig van word en wat ik nog wil bereiken?
Van gezonde voeding en lekker in beweging zijn, individueel of met mijn gezin.

Dus hier ben ik mee aan de slag gegaan!

Wie ben ik? Voelt nu compleet!

SENANG GEZOND heeft het compleet gemaakt en daar ben ik zo trots op.
Als gewichtsconsulent en voedingsdeskundige help ik mensen naar een gezondere leefstijl. Persoonlijke wensen staan bij mij voorop. Mijn missie is dat mensen zich weer “SENANG” voelen en weer volop van het leven kunnen genieten (lekker in je vel, op je gemak voelen, tevreden zijn). Mensen laten nadenken over wat ze nou echt belangrijk vinden in hun leven en hoe ze zelf hun persoonlijke doelstellingen willen en kunnen bereiken.
Niet iedereen wil of kan naar een sportschool. Het gaat erom wat iemand leuk vindt om te doen.
Je hoeft niet per se zware work-outs te doen om doelen te behalen. Ook voldoende ontspanning hoort bij een gezondere leefstijl. Maakt tijd vrij voor jezelf, gezin, vrienden of familie. Doe leuke dingen, dingen waar je blij van wordt. 

Investeer in jezelf, maar gun het jezelf ook om een hele nieuwe leefstijl te ontwikkelen.

SENANG GEZOND

Neem Contact op

Wil je vrijblijvend (online) kennismaken of heb je vragen? Neem contact op!

Contact